2007 р. Міністерство культури і туризму України відкликає свій лист до Київської міської ради…

Прес-служба Міністерства культури і туризму України

2007 р. Міністерство культури і туризму України відкликає свій лист до Київської міської ради щодо передачі храму Спаса на Берестові у користування УПЦ

Дата: 17.10.2007

Документ дослівно. Міністерство культури і туризму України відкликає свій лист до Київської міської ради щодо передачі храму Спаса на Берестові у користування УПЦ

Міністерство культури і туризму України відкликає свій лист до Київської міської ради від 7 вересня 2007 р. (№ 820/22/15-07) щодо передачі у користування Української Православної Церкви храму Спаса на Берестові, який є об’єктом Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника у зв’язку з чисельними зверненнями громадськості, а також тим, що питання передачі цієї історико-архітектурної пам’ятки потребує ґрунтовного аналізу та додаткового опрацювання із залученням фахівців науково-дослідних установ, які спеціалізуються на вивченні даної проблематики, зокрема, Інституту історії та Інституту археології Національної Академії наук України, Науково-дослідного інституту пам’яткоохоронних досліджень та інших.