Ансамбль Софійського собору (№ 24)

Історичні види

Історичні види

Вкладені елементи

Софійський собор у Києві. Малюнок А.Вестерфельда. Середина XVII ст. (Копія XVIII ст.). 	Джерело: Історія українського мистецтва. – К.: Наукова…
1651 р. Рисунок А.Вестерфельда (+)
Софія Київська. Малюнок Р.Космакова, гравюра Брауна. 1846 р. 	Джерело: З української старовини. – К.: Мистецтво, 1991 р., с. 308.
1846 р. Загальний вигляд з північного сходу (+)
Сажин Михайло Макарович (нар. не пізніше 1818 – 1885). 	Софійський монастир у Києві в кінці 1840-х pp. 1846-1849. 	Папір, акварель. 23,5: 31.…
1846..1849 рр. Загальний вигляд з північного сходу
Сажин Михайло Макарович (нар. не пізніше 1818 – 1885). 	Стародавні фрески у Києво-Софійському соборі. 1850-і pp. 	Папір, акварель. 35: 28. Державний…
1850-і рр. Інтер’єр
Невідомий художник. 	Софійський майдан у Києві. Кінець 1850-х – початок 1860-х pp. 	Літографія. 27,6: 40,1. Видання Києво-Печерської лаври.…
1860-і рр. Загальний вигляд з північного сходу (+)
Світославський Сергій Іванович (1857 – 1931). 	Будинок біля стіни Софійського собору. 	Полотно, олія. 101: 144. Державний музей українського…
Кін. 19 ст. Будинок біля стіни Софійського собору
Левченко Петро Олексійович (1856 – 1917). 	Задвірок Софійського собору. 	Полотно, олія. 41,5: 53. Державний музей українського образотворчого…
Кін. 19 ст. Задвірок Софійського собору
[Бл. 1900 р.] Загальний вигляд з північного сходу (з альбому С.В.Кульженка)
1934 р. Загальний вигляд з північного сходу
1934 р. Загальний вигляд з північного сходу (+)
Чегодар Василь Дмитрович (нар. 1918). 	Софія Київська. 1967. 	Полотно, олія. 86: 88. Будинок Ради Міністрів УРСР. 	Крім фрагментів Софії та…
1967 р. Загальний вигляд з південного заходу