Зерова вул.

Вулицю Смаль-Стоцького з вул.Боберського з’єднує вулиця Зерова, названа так 1991 року на честь українського поета та літературознавця Миколи Зерова (1890-1937). Від 1904-го вона називалася Білінських бічна, від 1933-го – Жеромського на честь польського письменника Стефана Жеромського (1864-1925), за часів німецької окупації – Мессершмідтґассе, від 1950-го – Урицького на честь російського комуніста початку ХХ століття.

У житловому будинку № 6 від 1950-х років працює ремонт взуття.

У будинку № 8 у 1950-х була майстерня індпошиву одягу.

Забудова вулиці: класицизм, конструктивізм.

Джерело: “”, 14 грудня 2007 року, № 228 (298)

Паралельною до вул.Зерова є невеличка тупикова вулиця Драй-Хмари, названа так 1991 року на честь українського поета Михайла Драй-Хмари (1889-1939). Від 1933-го вона називалася Жеромського бічна, від 1950-го – Урицького бічна. Забудова вулиці: одно- і двоповерховий конструктивізм 1930-х років.