2012 р. Возницький звернувся у Мінкульт щодо закриття Музею Пінзеля

Директор Львівської національної галереї мистецтв Борис Возницький звернувся у Міністерство культури щодо закриття Музею сакральної барокової скульптури Пінзеля. “Споруда протікає, у приміщенні постійно сиро, а коли падає дощ, то ми підставляємо відра для того, аби збирати воду. Музей потрібно закрити і перевезти скульптури у Палац Потоцьких, – каже Возницький. – Я вже написав листа міністру культури, де поінформував його, що буду закривати музей. Також неодноразово заявляв, що музеї не готові до “Євро-2012″. Це стосується Музею Пінзеля, Палацу Потоцьких, Івана Хрестителя, Музей книги”.

Борис Григорович зазначив, що реакції з боку міністерства на його лист не було. “Музей закриємо, коли буде критична ситуація. Якщо ми таки закриємо музей, буде скандал на всю Україну”, – зазначив він і додав, що термуново потрібно віирішувати питання з покрівлею Музею Пінзеля.