Перемога диявола хрестом

В овальному, вертикально видовженому клеймі зображений Христос у повен зріст. Його постать подано у фас і займає вона майже весь композиційний простір. Христос ледь повернутий праворуч, голова нахилена. Постать динамічна: обома піднятими руками Христос міцно стискає великого тонкого коричневого хреста, нижня частина якого спрямована додолу – на диявола. На оголеному тілі Христа – довгий яскравий червоний плащ, що зав’язаний на грудях і накриває плечі огортає нижню частину тіла. Лик Христа з довгим прямим носом, короткими вусами і бородою. Довге пряме рудувате волосся спадає на плечі. Позаду Христа – масивна скриня світло-сірого кольору. Тло золочене, гладке. Угорі на обрамленні напис червоними літерами: Кр(єс)том дреися кляви свободи єси.