Мідний змій (Мойсей повісив змія на дерево)

В овальному, вертикально видовженому клеймі зліва зображений у повен зріст Мойсей. Його постать розвернена у тричвертному повороті, лик – у профіль. Права Мойсеева рука припіднята, пальці складені у застережливому жесті. Лівою він підтримує гіматій. Його лик – рожево-вохристої карнації, має коротке рудувате волосся і таку ж бороду. Одягнений у довгий підперезаний вохристим поясом синій хітон та червоний гіматій. У правій частині композиції внизу – група людей, зображених навколішки. Середніх років чоловік на передньому плані – зі складеними молитовне руками. Його голова нахилена вправо. Лик з напівзаплющеними очима, довгим прямим носом, тонкими вусами і бородою, коротким рудуватим волоссям. Одягнений у яскраво-червоний хітон з синім поясом. Позад нього – юна особа з витонченим обличчям, погляд якої звернений до Мойсея. Далі – умовні зображення ще кількох осіб. Посередині – масивний стовбур темно-коричневого кольору, що завершується широкою поперечкою. Стовбур обвиває довга червона змія, голова якої спрямована до Мойсея. Позаду постатей – фрагмент горбистого зеленого краєвиду. Тло гладке, золочене. Угорі на обрамленні клейма напис червоними літерами: МОЙСЄЙ ПОВЕСИВ ЗМІЯ НА ДЄРЄВО.