Воздвижения чесного хреста

Навершя хреста
Ліва група
Ліва група (+)
Права група
Права група (+)
Композиція вміщена в округлу форму, обрамлена декором, вирізьбленим у левкасі у вигляді завитків. Дія відбувається в інтер’єрі. По центру композиції…
Чин хрещення (+)
Композиція вміщена в округлу форму, обрамлена декором, вирізьбленим у левкасі у вигляді завитків. Ліворуч зображений чоловік, який тримає на руках…
Помазання миром (+)
Композиція вміщена в округлу форму, обрамлена декором, вирізьбленим у левкасі у вигляді завитків. По центру зображений сивий чернець з довгою…
Причастя (+)
Композиція обрамлена декором, вирізьбленим у левкасі у вигляді завитків. В центрі композиції зображений розіп’ятий Христос на темному трираменному…
Розп’яття з пристоячими (+)
Композиція обрамлена декором, вирізьбленим у левкасі у вигляді завитків. Це багатофігурна і дуже динамічна композиція. Хрест зміщений дещо вліво і…
Зняття з хреста (+)
Композиція уміщена в округлу форму, обрамлена декором, вирізьбленим у левкасі у вигляді завитків. Ліворуч зображений священик, який сидить за…
Покаяння (+)
Композиція уміщена в округлу форму, обрамлена декором, вирізьбленим у левкасі у вигляді завитків. В центрі композиції зображений митрополит, який…
Висвячення в ієреї (+)
Композиція вміщена в округлу форму, обрамлена декором, вирізьбленим у левкасі у вигляді завитків. В центрі зображений митрополит, який правою рукою…
Вінчання (+)
Література. Виставки