Мойсей проводить народ через море

В овальному, вертикально видовженому клеймі зображений Мойсей у повен зріст. Його постать ледь повернута вліво і займає майже всю площину композиції. Права Мойсеева рука піднята догори й стискає довгу палицю, ліва рука опущена долі. Лик з невеликими очима, прямим носом, тонкими короткими вусами та бородою. Довге кучеряве рудувате волосся спадає на плечі. Від голови відходять два промені. На Мойсееві довга, підперезана червоним шнуром синя туніка та червоний гіматій. Обабіч Мойсея – високі рожево-червоні хвилі, позаду, внизу, умовно зображена група людей, з-поміж яких лише дві постаті на передньому плані читаються чітко. Праворуч видно юнака, який відхилився від Мойсея у здивуванні. Його лик повновидий, ніс з горбинкою й коротке рудувате волосся. Одягнений юнак у червону яскраву сорочку. Далі видно тільки головні убори людей. Мойсей стоїть на вохристо-коричневому поземі. Тло золочене, гладке. Угорі на обрамленні клейма напис червоними літерами: М[о]йсєй проведе лгоды сквозе чємно морє.