Архангел Рафаїл зі знаряддям тортур Христа

В овальному, вертикально видовженому клеймі зображено архангела Рафаїла. Його постать нижчепоясна, подана у фас, лик розвернутий у тричвертному повороті, голова нахилена праворуч. Постать динамічна: обома руками Рафаїл тримає довгу коричневу драбину. Його лик миловидий, з підрум’янком. Він має великі округлі очі, довгий, прямий ніс та маленькі червоні вуста. Довге кучеряве рудувате волосся спадає на плечі. Одягнений Рафаїл у вохристу сорочку; на шиї – біла хустка, кінці якої зав’язані вузлом. Навколо постаті розвівається червоний плащ, що защеплений на поясі. Позаду – великі складені сірі крила.

Попереду – темно-зелена площина, що перекриває частину його постаті. На цій площині зображено знаряддя тортур Христа – щипці, молоток та ін. Позаду – темний горбкуватий краєвид і гладке золочене тло. Угорі на обрамленні напис червоними літерами: св.(я)тий арх.[ан]гєл Рафаілъ.