Мойсей перемагає Аммалика хрестоподібним жестом рук

В овальному, вертикально видовженому клеймі, на зеленому високому пагорбі стоїть навколішки Мойсей. Його постать подано спиною до глядача, ледь повернутою праворуч, а лик зображено у профіль. Руки підняті догори і складені хрестом. Лик з коротким носом, вусами і невеликою бородою. Довге волосся спадає на плечі. Одягнений Мойсей у синю туніку та яскравий червоний гіматій, край якого закріплений на поясі. На передньому плані перед пагорбом група воїнів. Четверо з них зображені чітко: троє з піднятими догори руками, в яких списи чи мечі, ще один – верхи на коні. За спиною у першого видно великий щит. Інші воїни зображені умовно. Тло золочене, гладке. Угорі на обрамленні напис червоними літерами: Мойсєй поб[и] амаліка KP: возложєніє рук.