Архангел Уриїл зі знаряддям тортур Христа

В овальному, вертикально видовженому клеймі зображено архангела Уриїла. Його постать – нижчепоясна, подана у фас. Голова нахилена праворуч, погляд спрямований додолу. У правій руці архангел тримає коричневого батога, а лівою торкається колони з капітеллю, що декорована рослинним орнаментом. Колона обмотана сірим шнуром і вгорі перев’язана. Лик архангела миловидий з підрум’янком. Очі в нього невеликі, ніс прямий. Кучеряве рудувате волосся спадає на плечі. На Уриїлі – коричнево-вохриста сорочка з червоним відворотом на лікті, підперезана синім поясом. Позаду – великі опущені зелені крила.

Перед архангелом – велика сіра скриня з віком, що частково перекриває його постать. На скрині – в’язка хмизу, перехоплена двома мотузками. Позаду – гладке золочене тло. Угорі на обрамленні напис червоними літерами: св.(я)тий арх.[ан]гєл Уриілъ