2009 р. Кабмін передав Львівській митрополії РКЦ декілька приміщень колишньої…

2009 р. Кабмін передав Львівській митрополії РКЦ декілька приміщень колишньої римо-католицької семінарії

Дата: 17.06.2009

Розпорядженням від 10 червня «Про передачу нерухомого майна Львівській митрополії Римо-Католицької Церкви» (№ 619) Кабінет міністрів України ухвалив пропозицію Фонду державного майна та Львівської облдержадміністрації щодо передачі приміщення колишньої семінарійної каплиці – приміщення N 62 загальною площею 99,2 кв. м., розташованої у Львові на вул. Винниченка, 30 – у власність Львівської митрополії РКЦ.

Також у власність митрополії передали допоміжні приміщення № 63-66, загальною площею 73,5 кв. м., на першому поверсі та приміщень N 131 і 191, загальною площею 79,2 кв. м., на другому поверсі колишньої семінарії РКЦ.

Відповідно до розпорядження, як інформує офіційний сайт Кабміну, Львівська облдержадміністрація та Держспоживстандарт повинні забезпечити впродовж місяця передачу зазначених приміщень Львівській митрополії РКЦ у встановленому законом порядку.

РІСУ