Виставка бойової техніки

Самоходні гармати

Самоходні гармати

8 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких.
2008 р. Лінія самохідних гармат
Середня самохідна установка СУ-100 зразка 1944 р. 	Бойова маса 31,6 т 	Екіпаж 4 чол. 	Озброєння: 100-мм гармата 	Броня 45-75 мм 	Максимальна…
Середня самохідна установка СУ-100 зразка 1944 р. (+)
Середня самохідна установка СУ-122 зразка 1943 р. 	Бойова маса 30,9 т 	Екіпаж 5 чол. 	Озброєння: 122-мм гаубиця 	Броня 45 мм 	Максимальна швидкість…
Середня самохідна установка СУ-122 зразка 1943 р. (+)
Важка самохідна установка ЙСУ-122 зразка 1944 р. 	Бойова маса 46 т 	Екіпаж 5 чол. 	Озбросння: 122-мм гармата 	Броня 90 мм 	Максимальна швидкість 40…
Важка самохідна установка ЙСУ-122 зразка 1944 р. (+)
2008 р. ЙСУ-152, СУ-100
Важка самохідна установка ЙСУ-152 зразка 1943 р. 	Бойова маса 46 т 	Екіпаж 5 чол. 	Озброєння: 152-мм гаубиця-гармата 	Броня 90 мм 	Максимальна…
Важка самохідна установка ЙСУ-152 зразка 1943 р. (+)
Зенітна самохідна установка ЗСУ-23-4 “Шилка” 	Маса 19 000 кг 	Озброєння: 23-мм чотириствольна зенітна гармата 	Максимальна дальність стрільби у…
Зенітна самохідна установка ЗСУ-23-4 “Шилка” (+)
122-мм самохідна гаубиця “Гвоздика” 	Максимальна даньість стрільби 15 200 м 	Маса снаряда 21.7 кг 	Скорострільність 4-6 пострілів / хв. 	Маса…
122-мм самохідна гаубиця “Гвоздика” (+)
120-мм самохідна гармата “Нона” 	Максимальна дальність стрільби 8 700 м 	Маса снаряда 17,3 кг 	Скорострільність 6-8 пострілів/хв. 	Маса гармати 8…
120-мм самохідна гармата “Нона”