Виставка бойової техніки

Інша техніка

Інша техніка

8 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких.
2008 р. Фрагмент бронепоїзда
Автомобіль ЗІС-5 	Роки випуску 1934-1944 	Максимальна швидкість 60 км/год. 	Вантажопідйомність 3т 	Потужність двигуна 73 к.с.
Автомобіль ЗІС-5 (+)
Легковий автомобіль ГАЗ-67б 	Роки випуску 1943-1953 	Максимальна швидкість 90 км/год. 	Потужність двигуна 54 к.с.
Легковий автомобіль ГАЗ-67б (+)
Спеціальний підйомний кран СПК-5 на базі Т-34 	Бойова маса 28 т. 	Екіпаж 2 чол. 	Вантажопідйомність без пристрою 5 т, з пристроєм – 10 т.
Спеціальний підйомний кран СПК-5
Буксирно-моторний катер БМК-90 	Вага 2 450 кг 	Екіпаж 2 чол. 	Максимальна швидкість 20,5 км/год., з навантаженим поромом 7 км/год. 	Катер…
Буксирно-моторний катер БМК-90 (+)
Великий автомобіль водний ВАВ 	Екіпаж 5 чол. 	Призначений для десанту зі зброєю до 30 чол. 	Максимальна швидкість на плаву – 10 км/год.
Великий автомобіль водний ВАВ (+)
Малий автомобіль водний МАВ 	Вантажопідйомність на суші і на воді 5 чол. або 500 кг 	Максимальна швидкість на плаву 10 км/год. 	Призначений для…
Малий автомобіль водний МАВ
Гусеничний плавучий транспортер К-61 	Призначений для переправи десанту зі зброєю до 40 чол., артилерії та інших вантажів загальною вагою до 5 000 кг
Гусеничний плавучий транспортер К-61 (+)