Виставка бойової техніки

Міномети

Міномети

Вкладені елементи

Бойова машина реактивної артилерії БМ-13 “Катюша” 	Максимальна дальність стрільби 7 900 м 	Кількість напрямних 16 	Калібр снаряда 132 мм 	Маса…
Бойова машина реактивної артилерії БМ-13 (+)
1975 р. 11 вересня. Фото М.І.Жарких. Негатека, № A065-09.
1975 р.120-мм міномет (?)
160-мм міномет зразка 1943 р. 	Максимальна дальність стрільби 5 100м 	Маса міни 40,9 кг 	Скорострільність 3 постріли /хв. 	Маса міномета 1 170 кг
160-мм міномет зразка 1943 р. (+)
240-мм міномет М-240 зразка 1950 р. 	Максимальна дальність стрільби 9 700 м 	Маса міни 130,7 кг 	Скорострільність 1 постріл/хв. 	Маса міномета 4 100…
240-мм міномет М-240 зразка 1950 р. (+)
Бойова машина БМ-21 “Град” 	Максимальна дальність стрільби 21000 м 	Калібр снаряда 122 мм 	Маса снаряда 66 кг 	Кількість напрямних 40 	Тривалість…
Бойова машина БМ-21 “Град” (+)
82-мм автоматичний міномет “Василек” 	Максимальна дальність стрільби 4300 м 	Маса міни 3,1 кг 	Скорострільність 120 пострілів/хв. 	Маса міномета 600…
82-мм автоматичний міномет “Василек” (+)