Виставка бойової техніки

Літаки

Літаки

Вкладені елементи

Винищувач Як-9 зразка 1942 р. (макет) 	Польотна маса 2 875 кг. 	Максимальна швидкість 598 км/год. 	Максимальна висота підйому 10 400 м. 	Дальність…
Винищувач Як-9 зразка 1942 р. (+)
Транспортний літак Лі-2 зразка 1943 р. 	Польотна маса 11 700 кг 	Екіпаж 4-6 чол. 	Максимальна швидкість 295 км/год. 	Максимальна висота підйому 4…
Транспортний літак Лі-2 зразка 1943 р. (+)
Реактивний винищувач МіГ-17 	Польотна маса 6 045 кг. 	Максимальна швидкість 1 114 км/год. 	Максимальна висота підйому 16 500м. 	Дальність польоту 1…
Реактивний винищувач МіГ-17 (+)
1975 р. 11 вересня. Фото М.І.Жарких. Негатека, № A065-10.
1975 р. Винищувач МіГ-19 (?)
Реактивний винищувач МіГ-21 	Польотна маса 7 570 кг. 	Максимальна швидкість 2 125 км/год. 	Максимальна висота підйому 19 000 м. 	Дальність польоту 1…
Реактивний винищувач МіГ-21 (+)
Надзвуковий реактивний винищувач МіГ-23 	Польотна маса до 18 000 кг. 	Максимальна швидкість 2 500 км/год. 	Максимальна висота підйому 18 000 м. …
Надзвуковий реактивний винищувач МіГ-23 (+)