Виставка бойової техніки

Бойові машини

Бойові машини

Вкладені елементи

Бронеавтомобіль БА-20 	Маса машини 2,3 т 	Екіпаж 2 чол. 	Озброєння: 7,62-мм кулемет 	Броня протикульова 	Максимальна швидкість 90 км/год. …
Бронеавтомобіль БА-20
Бойова машина десанту БМД-1 	Маса машини 7,5 т 	Екіпаж 2+5 чол. 	Озброєння: 73-мм гармата, три 7,62-мм кулемети «ПКТ», «ПТУР» 	Броня протикульова …
Бойова машина десанту БМД-1 (+)
Бойова машина піхоти БМП-1 	Маса машини 13 т 	Екіпаж 3+8 чол. 	Озброєння: 73-мм гармата, 7,62-мм кулемет «ПКТ», «ПТУРС» 	Броня протикульова …
Бойова машина піхоти БМП-1 (+)
Бойова машина піхоти БМП-2 	Маса машини 14 т 	Екіпаж 3+7 чол. 	Озброєння: 30-мм автоматична гармата, 7,62-мм кулемет «ПКТ», «ПТРК» 	Броня…
Бойова машина піхоти БМП-2 (+)
Броньована розвідувально-дозорна машина БРДМ-1 	Маса машини 5,6 т 	Екіпаж 5 чол. 	Озброєння: 7,62-мм кулемет 	Броня протикульова 	Максимальна…
Броньована розвідувально-дозорна машина БРДМ-1 (+)
8 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких.
2008 р. БТР-70, БРДМ-2, Нона
Бронетранспортер БТР-40 	Маса машини 5,3 т 	Екіпаж 2+8 чол. 	Озброєння: 7,62-мм кулемет 	Броня протикульова 	Максимальна швидкість 78 км/год. …
Бронетранспортер БТР-40 (+)
Бронетранспортер БТР-60 ПБ 	Маса машини 10,3 т 	Екіпаж 2+8 чол. 	Озброєння: 7,62-мм кулемет «ПКТ», 14,5-мм кулемет «КПВТ» 	Броня протикульова …
Бронетранспортер БТР-60 ПБ (+)
Бронетранспортер БТР-70 	Маса машини 12 т 	Екіпаж 3+7 чол. 	Озброєння: 7,62-мм кулемет «ПКТ», 14,5-мм кулемет «КПВТ» 	Броня протикульова …
Бронетранспортер БТР-70 (+)
Бронетранспортер БТР-152 	Маса машини 8,6 т 	Екіпаж 2+17 чол. 	Озброєння: 7,62-мм кулемет 	Броня протикульова 	Максимальна швидкість 65 км/год. …
Бронетранспортер БТР-152 (+)