2009 р. На ремонт підпірної стіни

Дата: 13.03.2009. На ремонт підпірної стіни костелу святого Климентія у Львові міськвиконком виділив 55 тис. грн

Сьогодні, 13 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради виділив з резервного фонду міського бюджету Львова на 2009 рік 55 тисяч гривень на ремонт підпірної стіни костелу святого Климентія, що знаходиться у Львові на вул. Генерала Чупринки.

“Управлінням капітального будівництва Львівської міської ради було доручено фахівцям інституту “Львівмістопроект” обстежити обвал підпірної стінки костелу святого Климентія на вул. Чупринки. Вчора ми одержали попередню інформацію щодо необхідних робіт та їх вартості”, – повідомив начальник управління капітального будівництва міської ради Богдан Коваль.

За його словами, за ці кошти також буде виконано ревізію та реконструкцію дощовідвідної системи костелу.