Київська фортеця

Будівлі фортеці

Будівлі фортеці

Вкладені елементи

Башта № 4 і стіни 1838 – 1839 рр. (вул.Московська, 47) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури…
Башта № 4 і стіни (+)
Башта № 5
Башта № 5 (+)
Башта № 6 1846 – 1851 рр. (вул.Московська) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що…
Башта № 6 (+)
Казарма жандармського полку
Казарма жандармського полку (+)
На фото – фрагмент фасаду по вул. Алмазова. 	Казарми військових кантоністів 1835 – 1839 рр. (вул.Московська, 45) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про…
Казарми військових кантоністів (+)
Верхня напівкругла підпірна стіна 1853 – 1855 рр. (Паркова дорога) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і…
Верхня напівкругла підпірна стіна (+)
Нижня напівкругла підпірна стіна 1856 р. (Паркова дорога) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і…
Нижня напівкругла підпірна стіна
Миколаївські ворота з прилеглими будівлями 1846 – 1850 рр. (вул.Січневого повстання, 1) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку…
Миколаївська брама (+)