2007 р. Документ дослівно. Наказ Міністра культури і туризму Ю. П. Богуцького

МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ ТУРИЗМУ УКРАЇНИ

щодо спільного користування Свято-Михайлівською Церквою у м. Переяслав-Хмельницький Київської області

Враховуючи звернення релігійної громади Української Православної Свято-Михайлівської парафії у м. Переяслав-Хмельницький Київської області 05.08.07, у межах повноважень, визначених Положенням про Міністерство культури і туризму України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів Україні від 08.11.2006 № 1566,

НАКАЗУЮ:

1. Погодитися із пропозицією релігійної громади Української Православної Церкви Свято-Михайлівської парафії у м. Переяслав-Хмельницький Київ області (свідоцтво про реєстрацію статуту релігійної громади, що видане Відділом справах релігій Київської обласної державної адміністрації № 318/1606 від 02.06.2004) щодо спільного користування пам’яткою архітектури націоналі значення – Михайлівською церквою.

2. Генеральному директору Національного історико- етнографічний заповідника “Переяслав” Сікорському М.І.:

– у тижневий строк укласти із релігійною громадою Української Православної Церкви Свято-Михайлівської парафії у м. Переяслав-Хмельницький Київ області договір про спільне постійне безоплатне користування Михайлівської церквою та подати на затвердження до Міністерства культури і туризму.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на голову Держ явної служби з питань національної культурної спадщини Кучерука М.М.

Міністр Ю. П. Богуцький

Джерело: “Музеї України”