^Вулиці

Са – См

Садовського вул.
Садовського вул. (+)
Слід знати, що під вулицею в колекторі тече р.Сорока – доплив р.Полтви. На початку вулиці був міст через Полтву, на якому в 1812 – 1888 рр. стоаля…
Саксаганського вул. (+)
Самійленка вул.
Самійленка вул. (+)
Самчука вул.
Самчука вул.
Свєнціцького вул.
Свєнціцького вул. (+)
Проспект утворився в 1780-х рр. на місці давнього оборонного валу та русла р.Полтва. По середині його прокладено пішохідний бульвар, що мав назву…
Свободи просп. (+)
Між вулицями Медовою, Мулярською, Вугільною і Веселою розташована площа Святого Теодора, названа так від початку ХІХ століття на знак того, що до…
Святого Теодора пл. (+)
Святого Юра пл.
Святого Юра пл. (+)
Севастопольська вул.
Севастопольська вул. (+)
Дата: 19 січня 2007 року, № 7 (77) 	Перпендикулярно до вулиці Руської на південь від площі Ринок відходить вулиця Сербська. Частина її від Ринку до…
Сербська вул. (+)
Слід знати, що вулиця прокладена в 1841 р. через фруктовий сад ботаніка Маєра і певний час звалась Маєрівською. 	Вулиці Гнатюка та Словацького…
Січових стрільців вул. (+)
Скельна вул.
Скельна вул. (+)
Вулиця Григорія Сковороди (власне – провулок довжиною в один квартал) простягається від вул. Личаківської до вул. Некрасова.
Сковороди вул. (+)
Перспектива вул. Сліпого від вул. Зеленої. В Глибині на горі – житловий будинок по вул. Сліпого, 31. 16 квітня 2013 р. Фото М.І.Жарких. 	Вулицю…
Сліпого вул.
Словацького вул.