^Вулиці

Л

Лемика вул.
Лемика вул. (+)
Леонтовича вул.
Леонтовича вул. (+)
Перейменування: 	до 1939 р. вживалась назва вул.Скарбківська; 	з 1939 р. вживається назва вул.Лесі Українки. 	Північною лінією колишнього…
Лесі Українки вул. (+)
Липнева площа
Липнева площа
Липова алея
Липова алея
Від Порохової вежі на Валах на схід прямує вулиця Лисенка, названа так 1945 року на честь видатного українського композитора Миколи Лисенка…
Лисенка вул. (+)
Листопадна вул.
Листопадна вул.
Перейменування: 	в 16 ст. вживалась назва вул.св.Юра; 	до 1991 р. вживалась назва вул.Міцкевича; 	з 1991 р. вживається назва вул.Листопадового чину.…
Листопадового чину вул. (+)
Довідка у Вікіпедії 	Вулиця Личаківська, яка прямує на захід від центру міста – єдина з головних львівських артерій, яка зберегла свою назву із ХVI…
Личаківська вул. (+)
Закінчення вул. Лисенка виходить на вулицю Лісну (назва від 1871 року, до того називалася Сліпою). Наприкінці 1930-х, а потім за радянської влади…
Лісна вул. (+)
Вулиці Коперника й Вороного з’єднує вулиця Ліста, названа так 1991 року на честь славетного угорського композитора і піаніста Ференца Ліста…
Ліста вул. (+)
Любінська вул,