^Вулиці

П

Павлика вул.
Павлика вул. (+)
Перейменування: 	до 1939 р. вживалась назва вул.Домагаличів; 	з 1939 (?) р. вживається назва вул.Павлова. 	Житлові будинки № 1 – 3, 2 – 4…
Павлова вул. (+)
Палія вул.
Палія вул. (+)
Панча вул.
Панча вул. (+)
Паркова вул.
Паркова вул. (+)
Пасічна вул.
Пасічна вул. (+)
Пекарська вул.
Пекарська вул. (+)
Петлюри вул.
Петлюри вул. (+)
Слід знати, що в 17 ст. в районі нинішньої вул.Каменярів був фільварок лікаря Еразма Сикста, по імені якого названа вулиця, що вела до цього маєтку.…
Петра Дорошенка вул. (+)
Петрушевича пл.
Петрушевича пл. (+)
Перспектива від пл. Старий Ринок. 18 квітня 2013 р. Фото М.І.Жарких. 	Від площі Старий Ринок відходить тупикова вулиця Пильникарська, названа так…
Пильникарська вул. (+)
На залишках східного оборонного муру середньовічного Львова утворилася вулиця Підвальна, названа так тому, що була закладена під оборонними валами.…
Підвальна вул. (+)
Під дубом вул.
Під дубом вул.
Підмурна вул.
Підмурна вул. (+)
Піскова вул.
Піскова вул. (+)
Піша вул.
Піша вул. (+)
Погулянка вул.
Погулянка вул. (+)
Вулицю Бандери з вулицею Чупринки з’єднує вулиця Політехнічна, названа так 1950 року, оскільки виходить до головного корпусу “Львівської…
Політехнічна вул. (+)
Вулицю Глібова з проспектом Шевченка з’єднує вулиця Є.Поповича, названа так 1993 року на честь видатного українського перекладача (1930-2007); від…
Поповича вул. (+)
Від будівлі обласної держадміністрації на Винниченка стрімко на схід здіймається вулиця Просвіти, названа так 1993 року на честь 125-річчя…
Просвіти вул. (+)
Професорська вул.