^Вулиці

Ка – Кн

Вкладені елементи

Перспектива вулиці Каліча Гора від вул. Глібова в бік вул. Мартовича. 16 квітня 2013 р. Фото М.І.Жарких. 	Вулицю Мартовича з Цитаделлю з’єднує…
Каліча Гора вул. (+)
Вулиця прокладена в 1870-х рр. по території давнього (17 ст.) фільварку лікаря Еразма Сикста. 	Перейменування: 	до 1945 р. вживалась назва вул.…
Каменярів вул. (+)
Караджича вул.
Караджича вул. (+)
Карманського вул.
Карманського вул.
Кармелюка вул.
Кармелюка вул. (+)
Вулицю Бандери з вулицею Архітекторською з’єднує вул. Карпінського, названа так 1871 року на честь польського поета епохи просвітництва Францішка…
Карпінського вул. (+)
Катедральна пл.
Катедральна пл. (+)
Квітки-Основ’яненка вул.
Каховська вул.
Каховська вул.
Паралельно до вул. Драгоманова вулицю Грушевського з вул. Коцюбинського з’єднує вулиця Кирила і Мефодія, названа так 1993 року на честь…
Кирила і Мефодія вул. (+)
Клепарівська вул.
Клепарівська вул. (+)
Кльоновича вул.
Кльоновича вул. (+)
Перспектива парного боку від вул. Кривоноса. 18 квітня 2013 р. Фото М.І.Жарких. 	Вулиця Княжа є власне тупиком, який відходить від вул. Кривоноса і…
Княжа вул.
Князя Лева вул.
Князя Лева вул. (+)
Площу Торгову з початком вулиці Богдана Хмельницького з’єднує площа Ярослава Осмомисла, названа так 1993 року на честь галицького князя (1153-1187).…
Князя Осмомисла площа (+)
Князя Мстислава Удатного вул.
Князя Мстислава Удатного вул. (+)
Перейменування: 	до 1939 р. вживалась назва вул.Баторія; 	до 1992 р. вживалась назва вул.Ватутіна; 	з 1992 р. вживається назва вул.Князя Романа. …
Князя Романа вул. (+)