^Вулиці

Е – І

Єрошенка вул.
Єрошенка вул.
Єфремова вул.
Єфремова вул. (+)
Вулицю Краківську з Театральною з’єднує також невеличка вуличка Яна Жижки, названа так 1950 року на честь чеського національного героя, який у…
Жижки вул. (+)
Жовківська вул.
Жовківська вул. (+)
Жуковського вул.
Жуковського вул.
Залізнична вул.
Залізнична вул. (+)
Залізняка вул.
Залізняка вул. (+)
Замарстинівська вул.
Замарстинівська вул. (+)
Замкова вул.
Замкова вул. (+)
Вулиця Марії Заньковецької веде від вул.Личаківської догори до храму Іоанна Золотоустого на вул.Лисенка. Названо 1946 року на честь видатної…
Заньковецької вул. (+)
Зарицьких вул.
Зарицьких вул. (+)
Звенигородська площа
Звенигородська площа (+)
Здоров’я вул.
Здоров’я вул.
Довідка у Вікіпедії 	В давнину звалась Волоською дорогою; з 19 ст. – вул.Зелена. 	Одна з магістральних вулиць Львова – вулиця Зелена починається від…
Зелена вул. (+)
Зернова вул.
Зернова вул.
Золота вул.
Золота вул.
Перейменування: 	до 1939 р. вживалась назва пл.Св.духа; 	з 1939 (?) р. вживається назва вул.І.Підкови. 	Слід знати, що в середньовіччі на місці…
Івана Підкови пл. (+)
Від площі Музейної на південь іде вулиця Івана Федорова, названа так 1949 року на честь українського першодрукаря, який видав 1574 року у Львові…
Івана Федорова вул. (+)
Одна з магістральних вулиць Львова – Івана Франка – сполучає центр міста (площу Соборну) з районом Новий Львів (вулиця Панаса Мирного). Цю назву…
Івана Франка вул. (+)