^Вулиці

В

Вкладені елементи

Вул. К.Левицького з вул. Зеленою з’єднує вулиця Вагилевича, названа так 1871 року на честь галицького поета, етнографа та фольклориста Івана…
Вагилевича вул. (+)
Після того, як наприкінці XVIII століття австрійська влада розібрала східний бік міських укріплень, на залишках оборонних валів утворилася вулиця…
Валова вул. (+)
Варшавська вул.
Варшавська вул. (+)
Василя Симоненка вул.
Василя Симоненка вул. (+)
Васильківського вул.
Вербицького вул.
Вербицького вул. (+)
Паралельно до вул.Кравчука йде вулиця Верхратського, яка теж сполучає вул.Чернігівську та вул.Чехова. Вулиця одержала цю назву 1946 року на честь…
Верхратського вул. (+)
Весела вул.
Весела вул. (+)
Ветеранів вул.
Ветеранів вул.
Перейменування: 	в 19 ст. вживалась назва вул.Панська; 	до 1940 р. вживалась назва вул.Чарнецького; 	в 1940 – 1992 рр. вживалась назва…
Винниченка вул. (+)
Вулиця Вишенського з’єднує вул.Солодову з вул.Пісковою. Названо так 1950 року на честь українського письменника-полеміста XVI століття Івана…
Вишенського вул. (+)
Вишиваного площа
Вишиваного площа
Слід знати, що давня Вірменська вулиця не доходила до просп.Свободи, а закінчувалась Вірменською брамою, через яку виходили на вул.Краківську. 	Від…
Вірменська вул. (+)
Вітвера вул.
Вітвера вул. (+)
Вітовського вул.
Вітовського вул. (+)
Вічова вул.
Вічова вул. (+)
Вічова площа
Вічова площа (+)
Володимира Антоновича вул.
Володимира Шухевича вул.
Володимира Шухевича вул. (+)
Волоська вул.
Волоська вул.
Вулицю Дудаєва з проспектом Шевченка з’єднує вулиця Волошина, названа так 1991 року на честь видатного політичного й релігійного діяча Закарпатської…
Волошина вул. (+)
Волощака вул.
Волощака вул. (+)
Площу Маланюка з площею Міцкевича з’єднує вулиця Вороного, названа так 1992 року на честь українського письменника, режисера й актора Миколи…
Вороного вул. (+)
Вугільна вул.
Вугільна вул.
Перспектива від вул. Личаківської. 4 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	На початку вул.Личаківської на південь відгалужується невеличка тупикова…
Вузька вул. (+)