Україна

Дніпропетровська область

Верховна Рада України постановляє (11.07.2001, № 2641-III): Включити у межі міста Дніпропетровська Дніпропетровської області 14,0 гектара земель…
Дніпро м (+)
Вільногірськ м
Вільногірськ м
Історичне населене місце; дата заснування/першої згадки 1750 р. [Постанова Кабінету міністрів УРСР “Про затвердження Списку історичних населених…
Кам’янське м (+)
Верховна Рада України постановляє (05.05.1996, № 159/96-ВР): Включити в межі міста Кривого Рогу Дніпропетровської області 9304,6 гектара земель…
Кривий Ріг м (+)
Марганець м
Марганець м (+)
Історичне населене місце; дата заснування/першої згадки 1594 р. [Постанова Кабінету міністрів УРСР “Про затвердження Списку історичних населених…
Нікополь м (+)
Історичне населене місце; дата заснування/першої згадки 1687 р. [Постанова Кабінету міністрів УРСР “Про затвердження Списку історичних населених…
Новомосковськ м (+)
Історичне населене місце; дата заснування/першої згадки 1780 р. [Постанова Кабінету міністрів УРСР “Про затвердження Списку історичних населених…
Павлоград м (+)
Першотравенськ м
Першотравенськ м
Постанова Верховної ради України від 17.03.2016 р.: перейменувати місто Орджонікідзе на місто Покров zakon2.rada.gov.ua. 	Горелик М.В. Реконструкция…
Покров м (+)
Тернівка м
Тернівка м (+)
Апостолівський район
Апостолівський район (+)
Васильківський район
Васильківський район (+)
Верхньодніпровський район
Верхньодніпровський район (+)
Постанова Верховної ради України від 19.05.2016 р. про перейменування Дніпропетровського району на Дніпровський район zakon2.rada.gov.ua.
Дніпровський район (+)
Криворізький район
Криворізький район (+)
Криничанський район
Криничанський район (+)
Через недбалість сільських голів на Дніпропетровщині зруйнували 7 курганів (12.03.2013) pamjatky.org.ua 	За даними відомства, через недбалість на…
Магдалинівський район (+)
Межівський район
Межівський район (+)
Нікопольський район
Нікопольський район (+)
Новомосковський район
Новомосковський район (+)
Павлоградський район
Павлоградський район (+)
Верховна Рада України постановляє (13.12.1991, № 1981-XII): Утворити у Дніпропетровській області Петриківський район (центр – селище міського типу…
Петриківський район (+)
Петропавлівський район