Україна

Рівненська область

Рівненська область

Розмір зображення: 800:517 піксел

Президія Верховної Ради Української РСР постановляє (11.06.1991, № 1183-XII): З врахуванням правил українського правопису надалі іменувати місто – Рівне, а Ровенську область – Рівненська.

Вкладені елементи

Історичне населене місце; дата заснування/першої згадки 1283 р. [Постанова Кабінету міністрів УРСР “Про затвердження Списку історичних населених…
Рівне м (+)
Верховна Рада України постановляє (18.11.2003, № 1247-IV): Включити у межі міста Кузнецовськ Рівненської області 274,76 гектара земель, які…
Вараш м
У 1772 р. зі Львова до дубно переноситься Контрактовий ярмарок. У 1797 р. він перенесений до Новограда-Волинського і далі до Києва [Історія міст і…
Дубно м (+)
Верховна Рада України постановляє (07.07.1995, № 275/95-ВР): Віднести місто Острог Рівненської області до категорії міст обласного підпорядкування.…
Острог м (+)
Березнівський район
Березнівський район (+)
Володимирецький район
Володимирецький район (+)
Гощанський район
Гощанський район (+)
Верховна Рада України постановляє (22.09.1995, № 346/95-ВР): Утворити у Рівненській області Демидівський район (центр – селище міського типу…
Демидівський район (+)
Президія Верховної Ради України постановляє (15.06.1992, № 2438-ХІІ): Уточнення найменування Дубнівського району Рівненської області – Дубенський.…
Дубенський район (+)
Дубровицький район
Дубровицький район (+)
Зарічненський район
Зарічненський район (+)
Здолбунівський район
Здолбунівський район (+)
Корецький район
Корецький район (+)
Костопільський район
Костопільський район (+)
Млинівський район
Млинівський район (+)
Острозький район
Острозький район (+)
Постанова Верховної ради України від 3.03.1993 р.: перейменувати перейменувати Червоноармійський район на Радивилівський район zakon3.rada.gov.ua.
Радивилівський район (+)
Рівненський район