Преподобний Онуфрій Великий

Зображений навколішках, у профіль, в овальному, вертикально видовженому клеймі. Постать повернута праворуч. Погляд звернений вгору, до сегменту з темно-сірих з висвітленням хмарин. У сегменті зображена Новозаповітна Трійця, від якої відходить золотисте проміння. Ліворуч – Ісус Христос у червоному вбранні, з великим коричневим трираменним хрестом у правій руці та з синьою сферою у лівій, праворуч – Бог-Отець у білому одязі з синьою сферою у лівій руці. Посередині – сіро-білий голуб з розкладеними крилами. Тіло та лик Онуфрія – вохристо-оливкової карнації. Це старець із запалими щоками, випуклими очима, прямим тонким носом, густою сивою бородою та вусами. Борода довга й сягає позему. Сиве хвилясте волосся спадає по спині до землі. Зображений Онуфрій оголеним, лише стегна прикриває зелений вінок з дубового листя. Навколо голови – гладкий золочений німб, окреслений двома ритованими лініями. Над головою, трохи вище у лівому куті, напис червоними літерами: ПР[Є]П[О](Д)[ОБНИЙ] ОТ ОНОФІЙ. Онуфрій зображений біля входу до невеликої печери. Біля його ніг лежать різноманітні овочі. Ліворуч від святого видно високу екзотичну рослину, що нагадує пальму, а праворуч за скелею – лева. Позаду пишнокронні зелені дерева. Позем оливково-коричневого кольору. Тло, що символізує небо, – золочене, гладке.