Преподобний Пахомій Великий

В овальному вертикально видовженому клеймі у повен зріст зображено преподобного Пахомія Великого. Його постать розвернута у тричвертному повороті. Голова припіднята, погляд спрямований до ангела у верхній частині композиції. Це старець із запалими щоками. Лик з великими темними очима, довгим горбкуватим носом та сивими вусами і бородою. Руки Пахомія підняті на рівні грудей: права покладена на груди, ліва трохи відставлена уперед. Одягнений святий у довгу темно-коричневу рясу, чорну мантію, чорний кукіль. Навколо голови – гладкий золочений німб. Над головою, на гладкому золоченому тлі напис червоними літерами: ПР[Є]П[О](Д)[ОБНИЙ] ПАХОМ.

Угорі в cipo-білих хмарах зображений ангел в динамічному русі з короткими рожевими широко розкритими крила. У правій руці він тримає розгорнутий сувій з текстом, який показує Пахомію. Одягнений ангел у довгу вохристо-оранжеву туніку, поверх якої коротша червона. На голові – чорний кукіль з символічним зображенням голгофського хреста. Преподобний Пахомій стоїть на темно-коричневому поземі, позаду нього краєвид з зеленим пишним деревом. Тло клейма гладке, золочене.