Святий Іван Золотоустий

Ліворуч зображений святий Іван Золотоустий у повен зріст у ледь помітному тричвертному повороті ліворуч. Права рука святого припіднята на рівні грудей, пальці складені в благословляючому жесті. Правою рукою тримає довгий жезл з фігурним симетричним золотим навершям та білим платом. Його лик вохристо-оливкової карнації з великими очима, прямими носом, невеликими червоними вустами, бородою та вусами. Довге пряме каштанове волосся спадає на плечі. На голові зелена митра, декорована золотистим рослинним орнаментом, яка увінчана золотим хрестом. Навколо голови – гладкий золочений німб, окреслений двома ритованими лініями. Над головою на золоченому орнаментованому тлі видовжене гладке табло з написом: С(Л) Х[РЄ](С)[ТО]ВЪ ІОАНЪ ЗЛАТОУСТІЙ. Одягнений святий у білий підризник з зеленими поручами та вишневий сакос з вохристим відворотом, краї якого облямовані золотистими стрічками. З-під сакосу видно фрагмент темної єпітрахилі. Поверх одягнений широкий білий омофор з трьома великими червоними хрестами та, зверху, золотий хрест на ланцюжку. При правому боці – ромбовидна палиця із зображенням Богородиці Знамення на зеленому тлі. Палиця по краях облямована вишневою декоративною стрічкою. На ногах – темні черевики.

Позем рожево-теракотового кольору, поділений на квадрати, в яких намальовані темні, оливкового відтінку овали. Навколо святого у верхній частині золочене тло, декороване ритованим рослинним орнаментом.