Святий Григорій Богослов

Зображення Григорія Богослова уміщено у вертикальну, ледь видовжену овальну форму, окреслену двома ритованими лініями, над зображенням Івана Золо-тоустого. По кутах обрамлення навколо овалу – ритований рослинний орнамент. Зображений він нижчепоясно, фронтально, а голова повернена вліво. Лівою рукою святий підтримує сіру книгу із застібками та з червоними торцями. Книга оздоблена овальним медальйоном із символічним зображенням Голгофи. Лик святого вохристо-оливкової карнації з великими темними очима, довгим носом з горбинкою. Він має коротке кучеряве сиве волосся, невелику густу сиву бороду та вуса. Одягнений Богослов у білий підризник з червоними поручами з золотистим хрестом та темно-сірий сакос з червоним відворотом, облямований по краях двома золотистими тонкими стрічками. Поверх сакосу – широкий вохристий омофор з трьома великими темними сірими хрестами. При правому боці видно фрагмент ромбовидної вохристої палиці, декорованої золотистим орнаментом. Навколо голови

- золочений німб, окреслений двома ритованими лініями. Обабіч святого на рівні плечей, напис червоними літерами: С(Л) Х[РЄ](С)[ТО]ВЪ ІОАНЪ Е(0)ГОСЛОВЪ. [Так Іоан чи Григорій ?]