Церква Десятинна

Варіанти реконструкції

Вкладені елементи

Рекомпозиція Десятинної церкви: головний фасад, план (за проектом Г. Корзухіної, 1957 р.) 	Джерело: Пам’ятки України, 2004 р., № 4, с. 16.
1957 р. Реконструкція Г.Ф.Корзухіної
Рекомпозиція Десятинної церкви: головний фасад, план, перекрій (за проектом М. Холостенка, 1969 р.) 	Джерело: Пам’ятки України, 2004 р., № 4, с. 17.
1969 р. Реконструкція М.В.Холостенка
Десятинна церква 10 ст. 	Реконструкція М. В. Холостенка (1902-1979). Малюнок Л. І. Андріевського (нар. 1942). 1978. Змішана техніка. 28,3: 36,8.…
1969 р. Реконструкція М. В. Холостенка
Рекомпозиція Десятинної церкви: головний фасад, план (за проектом А. Реутова, 1980 р.) 	Джерело: Пам’ятки України, 2004 р., № 4, с. 18.
1980 р. Реконструкція А.В.Реутова
Рекомпозиція Десятинної церкви: головні фасади, план (за проектом Ю. Асеева, 1981, 1986 рр.) 	Джерело: Пам’ятки України, 2004 р., № 4, с. 17.
1981, 1986 рр. Реконструкції Ю.С.Асеєва (+)
Рекомпозиція Десятинної церкви: південний фасад, план (за проектом Н. Логвин, 1988 р.) 	Джерело: Пам’ятки України, 2004 р., № 4, с. 18.
1988 р. Реконструкція Н.Г.Логвин
Рекомпозиція Десятинної церкви: головний фасад, плани (за проектом І. Красовського, 1984-2002 pp.) 	Джерело: Пам’ятки України, 2004 р., № 4, с. 18.
2002 р. Реконструкція І.Красовського