2009 р. Учасники наради в Мінрегіонбуді висловилися за спільне використання Андріївської…

2009 р. Учасники наради в Мінрегіонбуді висловилися за спільне використання Андріївської церкви Національним заповідником “Софія Київська” та УАПЦ

Дата: 10.03.2009

У Міністерстві регіонального розвитку та будівництва України 27 лютого відбулася міжвідомча нарада з питань, пов’язаних з використанням релігійною громадою Української автокефальної православної церкви Андріївського собору, який входить до комплексу Національного заповідника «Софія Київська».

Як повідломили 5 березня у Держкомнацрелігій, у нараді взяв участь Заступник Голови Держкомнацрелігій України Микола Новиченко, який висловив позицію Комітету з цього питання. Учасники зустрічі дійшли висновку про необхідність поновлення договору про спільне використання Андріївської церкви Національним заповідником «Софія Київська» та Українською автокефальною православною церквою.

Джерело: РІСУ