Слов’янськ м

Давня назва – Тор.

Верховна Рада України постановляє (19.04.2011, № 3245-VI): 1. Оголосити природні території міста Слов’янська Донецької області курортом державного значення – курортом Слов’янськ. 2. Затвердити межі округу ( 3245а-17 ) і зон санітарної охорони курорту Слов’янськ (додаються). 3. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування. 4. Кабінету Міністрів України протягом шести місяців з дня набрання чинності цим Законом затвердити режим округу і зон санітарної охорони курорту Слов’янськ.

Цифрова карта міста: .

Як у Слов’янську «культурно» позбулися пам’ятника Леніну (3.06.2015)

Остап Крамар У Слов’янську продали пам’ятник Леніну за 740 тисяч грн. Гроші спрямують на компенсації за зруйноване житло (25.09.2022 р.)

Михайло Петренко (1848 р.)