Використані джерела

У підготовці статті використано фото авторів та матеріали наступних джерел:

В’ятрович В. Друга польсько-українська війна 1942-1947. – К.: Видавничий дім «Києво-Могилянська академія», 2011б. – 288 с.

Іллюшин І. Українська повстанська армія і Армія Крайова. Протистояння в Західній Україні. – К.: Видавничий дім «Києво-Могилянська академія», 2009. – 399 с.

Мірчук П. Українська Повстанська армія 1942-1952. Репринтне видання 1953 р. (Мюнхен). – Львівська обл. рада Товариства укр. мови ім. Т. Шевченка. – Л., 1991. – с. 184-188.

Патриляк І.К. «Перемога або смерть»: український визвольний рух у 1939-1960-х рр./ Центр досліджень визвольного руху. – Л.: Часопис, 2012. – 512 с.

„Bo mnie tylko wolno interesuje…” – Wywiad-rzeka z Marianem Gołębiewskim (Nowy Jork, listopad 1988-czerwiec 1989) Wywiad przeprowadzi Dariusz Balcerzyk, wstęp i opracowanie Justyna Dudek, Lublin 2011, 418 s. + 18 s. wk. zdj.

Krzyżewski J. Kazimierz Wytrylak ps. „Druk” „Hel” – komendant Hrubieszowskiego Kedywu // Biuletyn Towarzystwa Regionalnego Hrubieszowskiego – Rok 38-2002.- #1-2(132-133). – s. 37-40.

Motyka G. Od rzezi wołyńskiej do akcji “Wisła” Konflikt Polsko-Ukraiński 1943-1947. Wydawnictwo literackie. – 2011 – 521 S.

Plan Hrubieszowa +Szlak Gocki. – Hrubieszów. 2009.

Rąkowski G. Polska egzotyczna. Część II, Wydanie V. Pruszków 2019. Oficyna wydawnicza „Rewasz”- S. 416.

Zajączkowski M. Pod znakiem króla Daniela. OUN-B i UPA na Lubelszyzne 1944-1950. – Lublin-Warszawa: IPN. – 2016.

Zieliński W. Ludzie z hrubieszowskiej konspiracji, Polihymnia Lublin 2009, ss. 267. o Gołębiowskim – s.11-76.

Вперше опубліковано: