Лиман м

Лиман м

Туди прийшов «русский мир»: знищена бойова техніка москалів у Лимані. Фото 6 живтня 2022 р.

Президії Верховної Ради УРСР 15 серпня 1944 р. «Про перейменування, уточнення та внесення змін в найменування деяких міст, районних центрів і районів Української РСР»: Лиманський район, у відповідності з найменуванням районного центру, перейменувати в Краснолиманський.

Відповідно до подання виконавчого комітету Донецької обласної Ради народних депутатів Президія Верховної Ради Української РСР постановляє (17.10.1988, № 6718-ХІ): Об’єднати Краснолиманську міську і Краснолиманську районну Ради народних депутатів Донецької області в одну Краснолиманську міську Раду народних депутатів. Краснолиманський район передати в адміністративне підпорядкування Краснолиманській міській Раді народних депутатів.

Постанова Верховної ради України від 4.02.2016 р.: перейменувати місто Красний Лиман на місто Лиман .