2009 р. На Співочому полі Шевченківського гаю роботи не ведуться

Дата: 17.03.2009

“Минулого року розпочалися певні роботи на Співочому полі у Музеї народної архітектури та побуту. Зараз ніякі роботи не ведуться. На облаштування поза сценою так званої гримерки не виділено коштів. Наразі оплачено 329 тис. грн за виконані роботи, хоч їх виконано на більшу суму”, – зазначив 17 березня журналістам головний спеціаліст управління культури і туризму Львівської міської ради Роман Кіндзера. За його словами, гримерка мала мати вигляд половини писанки.

“На Шевченківський гай планувалося виділити близько 2 млн грн, з яких 1 млн. 350 тис. грн. мали виключно суто на реконструкцію пам’яток дерев’яної архітектури, натомість Музею комісія культури, дозвілля, промоцій ЗМІ та туризму Львівської міської ради виділила лише 100 тис. грн”, – зазначив чиновник.

Як зазначив в.о. директора Львівського музею народної архітектури і побуту Іван Косачевич, роботи на Співочому полі повинні бути зроблені весною-літом, щоб проводити різні заходи та дитячі фестивалі. Однак, за чиї кошти, поки що невідомо.