^Музей народної архітектури та побуту

Гуцульщина

Колиба 1
Колиба 1 (+)
6 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	Ліворуч – фрагмент колиби 1 (з тильного боку); праворуч – колиба 2 (також з тильного боку).
2012 р. Колиби 1 та 2
Колиба 2
Колиба 2
Колиба 3
Колиба 3 (+)
Садиба із с.Замагорів
Садиба із с.Замагорів (+)
Хата 2 пол. 19 ст. із м.Верховина (присілок Слупійка) Івано-Фр.обл. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і…
Напівгражда із м.Верховина (+)
Хата кін. 19 ст. із с.Бережниця (присілок Смитанчина) Верховинського району Івано-Фр.обл. [Державний реєстр національного культурного надбання:…
Хата із с.Бережниця (+)
Хата із с.Стручків Верх
Хата із с.Стручків Верх (+)
Гражда кін. 19 ст. із с.Криворівня Верховинського району Івано-Фр.обл. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування…
Гражда із с.Криворівня (+)
Пасіка із с. Замагорів
Пасіка із с. Замагорів (+)
Пастуша стая поч. 19 ст. із с.Зелене Верховинського району Івано-Фр.обл. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки…
Пастуша стая із с.Зелене (+)
Кузня із с.Замагорів Верховинського району Івано-Франківської обл. Інші кажуть – із с. Красноілів того ж району. У 2012 р. я цього об’єкту не бачив.…
Кузня із с.Замагорів (+)
Хата із с.Яворів