Музей народної архітектури та побуту

Бойківщина

Садиба із с.Орявчик
Садиба із с.Орявчик (+)
Садиба із с. Тухолька
Садиба із с. Тухолька (+)
Церква 1863 р. (дерев.) і дзвіниця (дерев.) із с.Тисовець Сколівського району Львівської обл. [Гудченко З.С. Музеї народної архітектури України. –…
Церква св.Михаїла із с.Тисовець (+)
Садиба із с.Либохора
Садиба із с.Либохора (+)
Олійня 19 ст. із с. Головецьк Сколівського району Львівської обл. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і…
Олійня із с.Головецьк (+)
Садиба із с.Орявчик
2012 р. Стіл
Каплиця 1752 р. (дерев.) із с.Ялинкувате Сколівського району Львівської обл. [Гудченко З.С. Музеї народної архітектури України. – К.: Будівельник,…
Каплиця із с.Ялинкувате (+)
Дерев’яна церква 18 ст. із с.Кривка [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с.…
Церква св.Миколи із с.Кривка (+)
2012 р. Допоміжна споруда музею (?)
Стайня-стодола 2 пол.19 ст. із с.Либохора Турківського району Львівської обл. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки…
Стайня-стодола із с.Либохора (+)
Соляна криниця 1886 р. із с.Бабин Старосамбірського району Львівської обл. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки…
Соляна криниця із с.Бабин (+)
Хата 1749 р. (дерев.) із с.Либохора Турківського району Львівської обл. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки…
Хата із с.Либохора (+)
Млин кін.19 ст. із с.Либохора Турківського району Львівської обл.
Млин із с.Либохора (+)
Козацький човен 1651 р.
Козацький човен 1651 р. (+)
Школа 1880 р. із с.Бусовисько Старосамбірського району Львівської обл. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування…
Школа із с.Бусовисько (+)
Садиба із с. Мшанець
Садиба із с. Мшанець (+)
Пасіка 1920 р. із с. Кузьминець Рожнятівського району Івано-Франківської області.
Пасіка із с. Кузьминець (+)
2012 р. Невідома науці споруда поруч із пасікою
Тартак кін.19 ст. із с.Великосілля Старосамбірського району Львівської обл.
Тартак із с.Великосілля (+)
Довга хата 1909 р. із с. Шандровець Турківського району Львівської області. Встановлена в музеї в 1984 р. 	Хата 2 пол. 19 ст. (дерев.) із…
Хата із с. Шандровець (+)
Наукового опису цієї хати я не бачив, а в 2012 роції її вже не було – тільки руїни. Кому вона заважала? М.Ж.
Невідома науці хата (+)
1976 р. 25 квітня. Фото М.І.Жарких. Негатека, № A118-12. 	Кузня із с.Тур’є, стодола із с. Пилипець, хата із с.Пилипець, невідома мені хата у процесі…
1976 р. Фрагмент зони “Бойківщина” (+)
6 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	Хата із с. Либохора, кузня із с. Тур’є. Праворуч – хата із с. Пилипець.
2012 р. Фрагмент зони “Бойківщина”
Садиба із с.Пилипець
Садиба із с.Пилипець (+)
Сукновальня 19 ст. із с.Пилипець Міжгірського району Закарпатської обл. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки…
Сукновальня із с. Пилипець (+)
Невідома науці хата 2