2008 р. Луганськ реставруватиме власні танки

Дата: 24.04.2008

У Луганську реставруватимуться два англійські танки «Марк-5» часів першої світової, встановлені біля Луганського обласного краєзнавчого музею. Про це заявив голова товариства “Друзі Лінкольн-танка” Роберт Томас Скотт, що прибув до Луганська вже вдруге, – пише «Острів».

У плани англійця входить обговорити технічну реставрацію двох бойових машин, що знаходяться у розпорядженні міста.

«В ході візиту Роберта Скотта до України заплановані зустрічі з керівництвом міста і заступником голови Луганської облдержадміністрації, а також з особами, зацікавленими в проведенні реставраційних робіт і їх спонсоруванні, зокрема – з Донецької області», – розповів заступник голови Луганського міського товариства охорони пам’яток, інженер-проектувальник реставрації танків Петро Шевченко.

Джерело: “Музеї України”