2007 р. Прокуратура порушила справу за руйнування Успенського бастіону

Дата: 23.11.2007

Прокуратура Києва порушила кримінальну справу за фактом руйнування пам’ятки архітектури – земельного валу Успенського бастіону. Про це Київський портал повідомила прес-служба прокурора Києва.

Згідно повідомлення прес-служби, за дорученням заступника Генерального прокурора України, прокурора міста Києва Євгена Блажівського органами прокуратури було порушено кримінальну справу за фактом руйнування зазначеного валу (ст. 298 ч. 1 КК України).

Зокрема, прес-служба зазначає, що 21 листопада слідчі прокуратури пред’явили обвинувачення службовим особам ДП “Культурно-мистецький та музейний комплекс “Мистецький Арсенал” і ПП «ІНАПіК» (підприємство, яке проводило будівельні роботи) за фактом руйнування пам’ятки.

Джерело: “Київський портал”