Вулиці

С

Вкладені елементи

Вулиця Сагайдачного (Поділ) простягається від Поштової площі до Контрактової площі. Названа іменем українського гетьмана, борця за незалежність…
Сагайдачного вул. (+)
Садовського вул.
Садовського вул. (+)
Вулиця Саксаганського пролягає від Еспланадної вулиці до площі Перемоги. 	Назви в різний час: 	* Велика Жандармська та Мала Жандармська (від 1830-их…
Саксаганського вул. (+)
Серафимовича вул.
Серафимовича вул. (+)
Вулиця Артема починається від Львівської площі як продовження вул. Великої Житомирської і закінчується на перетині з вул. Глибочицькою,…
Січових стрільців вул. (+)
Вулиця Григорія Сковороди (Поділ) простягається від Контрактової площі до перетину з вул. Набережно-Хрещатицькою. До 1979 рр. мала назву…
Сковороди вул. (+)
Слави площа
Слави площа (+)
Смирнова-Ласточкіна вул.
Смирнова-Ласточкіна вул. (+)
Солом’янська площа
Солом’янська площа (+)
Вулиця Софійська знаходиться в центрі Києва, простягається від майдану Незалежності до перетину з вул. Володимирською. Названа від Софійського…
Софійська вул. (+)
Софійська площа знаходиться в центрі Києва, її перетинає вул. Володимирська. Тут закінчується вул. Софійська і починаються Володимирський проїзд та…
Софійська площа (+)
Вулиця Спаська (Поділ) простягається від перетину з вул. Костянтинівською до перетину з вул. Набережно-Хрещатицькою. За совітів мала назву…
Спаська вул. (+)
Станіславського вул.
Станіславського вул. (+)
Стара Поляна вул.
Стара Поляна вул. (+)
Старовокзальна вул.
Старовокзальна вул. (+)
Перспектива від башти № 4 Київської фортеці на монумент Великої вітчизняної війни: елітні будинки, рекламні щити, Мерседеси… 2 квітня 2009 р. Фото…
Старонаводницька вул. (+)
Вулиця Стрілецька знаходиться в центрі Києва, простягається від вул. Великої Житомирської до вул. Ярославів Вал. Названа від підрозділу московського…
Стрілецька вул. (+)
Вулиця Стрітенська знаходиться в центрі Києва, простягається від вул. Стрілецької до Львівської площі. Названа від Стрітенської церкви, яка стояла в…
Стрітенська вул. (+)
Студентська вул.