Вулиці

К

Кіквідзе вул.
Кіквідзе вул. (+)
Ковпака вул.
Ковпака вул. (+)
6 травня 2010 р. Фото М.І.Жарких. 	Вулиця Кожум’яцька (Поділ – Кожум’яки) простягається від вул. Глибочицької до вул. Дігтярної. Названа від імені…
2010 р. Загальний вигляд вул.Кожум’яцької з Клинця (+)
Козловського І. пров.
Козловського І. пров. (+)
Коновальця вул.
Коновальця вул. (+)
Контрактова площа знаходиться в центрі Подолу. Від неї відходять вулиці Костянтинівська, Межигірська, Спаська, Г.Сковороди, Іллінська,…
Контрактова площа (+)
Вулиця Костельна (Костьольна) знаходиться в центрі Києва, простягається від майдану Незалежності до вул. Трисвятительської. Названа від костелу…
Костельна вул. (+)
Вулиця Костянтинівська (Поділ) починається від Контрактової площі і простягається на північний захід до перетину з вул. Заводською, де переходить у…
Костянтинівська вул. (+)
Кравченка вул.
Кравченка вул. (+)
Крамського вул.
Крамського вул.
Кржижановського вул.
Кржижановського вул. (+)
Вулиця Круглоуніверситетська знаходиться в центрі Києва. Вона починається від Крутого узвозу, охоплюючи його півколом, і закінчується на перетині з…
Круглоуніверситетська вул. (+)
Крутий узвіз
Крутий узвіз (+)
Кудрявська вул.
Кудрявська вул. (+)
Вулиця Кутузова (Печерськ) починається як продовження вул. Московської (від перетину з вул. Цитадельною) і закінчується на перетині з вул. Михайла…
Кутузова вул. (+)