Вулиці

Л

Лабораторна вул.
Лабораторна вул. (+)
Лейпцігська вул.
Лейпцігська вул. (+)
Вулиця Леонтовича є власне провулком, який знаходиться в центрі Києва і простягається на один квартал між вул. Б.Хмельницького та бульваром…
Леонтовича вул. (+)
Бульвар Лесі Українки (Печерськ) прокладено в 1960-х роках через територію Київської фортеці. Він починається як продовження вул. Басейної (від…
Лесі Українки бульвар (+)
Площа Лесі Українки (Печерськ) знаходиться на перетині бульвару Лесі Українки з вул. Кутузова. 	Названа іменем славної української поетеси, якій ми…
Лесі Українки площа (+)
Вулиця Чапаєва (Центр) по суті є провулком в один квартал між вулицями І.Франка та М.Коцюбинського. Названа іменем більшовицького командира у війні…
Липинського вул. (+)
Липківського вул.
Липківського вул. (+)
Вулиця Липська (Липки) простягається від вул. Грушевського до вул. Пилипа Орлика. Названа від імені урочища Липки.
Липська вул. (+)
Липський пров.
Липський пров. (+)
Вулиця Лисенка (власне, провулок) довжиною в один квартал знаходиться в центрі Києва, з’єднує вул. Ярославів Вал з вул. Б.Хмельницького. Названа…
Лисенка вул. (+)
Ломоносова вул.
Ломоносова вул. (+)
Лукашевича вул.
Лукашевича вул. (+)
Лук’янівська вул.
Лук’янівська вул. (+)
Вулиця Лютеранська (Липки) починається пішохідним проходом з Хрещатика і закінчується на перетині з вул. Шовковичною. Названа від імені лютеранської…
Лютеранська вул. (+)
Вулиця Льва Толстого знаходиться в центрі Києва, простягається від площі Льва Толстого (перетину з вул. Великою Васильківською) до залізничної колії…
Льва Толстого вул. (+)
Львівська вул.
Львівська вул. (+)
Львівська площа знаходиться в центрі Києва. На ній закінчуються вулиці Велика Житомирська, Стрітенська, Рейтарська, Ярославів Вал і починаються…
Львівська площа (+)