^Вулиці

Б

Байкова вул.
Байкова вул. (+)
Банкова вул.
Банкова вул. (+)
Вулиця Басейна (Бесарабка) знаходиться в центрі Києва, тягнеться від Бесарабської площі до вул. Мечникова (до перетину з вул. Шовковичною).
Басейна вул. (+)
Бастіонний пров.
Бастіонний пров. (+)
Бесарабська площа знаходиться в центрі Києва. На ній закінчується вул. Хрещатик і починаються бульвар Шевченка, Крутий узвіз, вулиці Басейна та…
Бесарабська пл. (+)
Берлинського вул.
Берлинського вул. (+)
Бехтеревський пров.
Бехтеревський пров. (+)
Вулиця Богдана Хмельницького – одна з головних вулиць в центрі Києва. Вона починається від вул. Хрещатик і закінчується на перетині з вул. Олеся…
Богдана Хмельницького вул. (+)
Богомольця вул.
Богомольця вул. (+)
Боженка вул.
Боженка вул. (+)
Бондарська вул.
Бондарська вул. (+)
Бориса Грінченка вул.
Бориса Грінченка вул. (+)
Вулиця Борисоглібська знаходиться на Подолі, простягається від вулиці П.Сагайдачного до вул. Набережно-Хрещатицької. Названа по імені церкви…
Борисоглібська вул. (+)
Вулиця Боричів Тік знаходиться на Подолі, під підніжжям Старокиївської гори. Вона простягається від Боричевого узвозу до вул. Фролівської.
Боричів Тік вул. (+)
Перспектива від вул. Набережно-Хрещатицької. 2008 р. 8 червня. Фото М.І.Жарких. 	Боричів узвіз знаходиться на Подолі, він простягається від перетину…
Боричів узвіз
Братська вулиця знаходиться на Подолі, простягається між вул. Іллінською та Ігорівською. Названа на честь Київського братства (1 пол. 17 ст.), біля…
Братська вул. (+)
Броварський проспект починається від моста метро (на Гідропарку) і тягнеться на схід аж до межі міста. За совітів мав назву просп. 60-річчя Жовтня,…
Броварський просп. (+)
Брюсова вул.
Брюсова вул. (+)
Будівельників вул.
Будівельників вул. (+)
Вулиця Бульварно-Кудрявська (за совітів – Воровського) знаходиться в центрі Києва. Вона простягається від Львівської площі до площі Перемоги. …
Бульварно-Кудрявська вул. (+)