^Сучасний Київ

Образи сучасних художників

Пащенко Олександр Сафонович (1906 – 1963). 	Краєвид Дніпра з Володимирової гори. (З альбому «Київська сюїта»). 1937. 	Кольоровий лінорит. 21: 23.…
Пащенко О.С. Краєвид Дніпра з Володимирової гори
Пащенко Олександр Сафонович (1906 – 1963). 	Набережна Дніпра. (З альбому «Київська сюїта»). 1937. 	Кольоровий лінорит. 24,0: 29,8. Державний музей…
Пащенко О.С. Набережна Дніпра
Пащенко Олександр Сафонович (1906 – 1963). 	Повінь на Дніпрі. Труханів острів. (З альбому «Київська сюїта»). 1937. 	Кольоровий лінорит. 24: 29,8.…
Пащенко О.С. Повінь на Дніпрі. Труханів острів
Малаков Георгій Васильович (1928 – 1979). 	Ранок 22 червня 1941 р. (Із серії «Київ. 1941-1945 pp.»). 1961. 	Лінорит. 55,8: 33,7. Дирекція художніх…
Малаков Г.В. Ранок 22 червня 1941 р.
Малаков Георгій Васильович (1928 – 1979). 	Київ 6 листопада 1943 р. (Із серії «Київ у грізний час»). 1967. 	Лінорит. 110: 70. Чернігівський…
Малаков Г.В. Київ 6 листопада 1943 р.
Козик Михайло Якимович (1879 – 1947). 	Київ у воєнні роки. 1941. 	Полотно, олія. 40,5: 51,6. Державний музей українського образотворчого мистецтва…
Козик М.Я. Київ у воєнні роки
Мягков Віталій Олексійович (нар. 1936). 	Визволення Києва. 1979-1981. 	Полотно, олія. 320: 300. Український державний музей історії Великої…
Мягков В.О. Визволення Києва
Божко Ніна Григорівна (нар. 1928). 	На Дніпрі. 1960. 	Кольоровий лінорит. 37,8: 54. Дніпропетровський художній музей. 	Джерело: Крізь віки: Київ в…
Божко Н.Г. На Дніпрі
Петрицький Анатолій Галактіонович (1895 – 1964). 	Не сад – місто Київ. 1961. 	Полотно, олія. 74,5: 89. Державний музей українського образотворчого…
Петрицький А.Г. Не сад - місто Київ
Польовий Геннадій Петрович (нар. 1927). 	Срібна зима. (Із серії «Київ»). 1968. 	Кольоровий лінорит. 38: 57,5. Харківський художній музей. 	Краєвид…
Польовий Г.П. Срібна зима
Польовий Геннадій Петрович (нар. 1927). 	Береги Дніпра і далечінь Задніпров’я. (Із серії «Київ»). 1969. 	Кольоровий лінорит. 44,5: 76. Харківський…
Польовий Г.П. Береги Дніпра і далечінь Задніпров’я
Польовий Геннадій Петрович (нар. 1927). 	Срібний Дніпро. (Із серії «Київ»). 1968. 	Кольоровий лінорит. 45,5: 78,5. Центральна наукова бібліотека…
Польовий Г.П. Срібний Дніпро
Польовий Геннадій Петрович (нар. 1927). 	Київ. 60-і роки. 1969. 	Лінорит. 44,1: 72,5. Дирекція художніх виставок УРСР, Київ. 	У творі зображено…
Польовий Г.П. 60-і роки
Куткін Володимир Сергійович (нар. 1926). 	На Караваєвих дачах. 1970. 	Лінорит. 60,5: 60,5. Дирекція художніх виставок УРСР, Київ. 	Джерело: Крізь…
Куткін В.C. На Караваєвих дачах
Сіденко Ангеліна Іллівна (нар. 1946). 	Русанівка. 1972. 	Офорт. 42,5: 50,5. Державний музей українського образотворчого мистецтва УРСР, Київ. 	1961…
Сіденко А.І. Русанівка
Акопов Валерій Федорович (нар. 1939). 	Бійниця.1973-1977. 	Папір, туш, перо. 15: 13,7. Власність автора. 	Через бійницю в стіні Печерської фортеці…
Акопов В.Ф. Бійниця
Мацієвська Ядвіга Олександрівна (нар. 1916). 	Ранок. Залізничний район. 1973. 	Полотно, олія. 100: 120. Дирекція виставок Спілки художників УРСР,…
Мацієвська Я.О. Ранок. Залізничний район
Мацієвська Ядвіга Олександрівна (нар. 1916). 	Батиєва гора. 1974. 	Полотно, олія. 100: 130. Дирекція виставок Спілки художників УРСР, Київ. …
Мацієвська Я.О. Батиєва гора
Якутович Георгій Вячеславович (нар. 1930). 	Тополі. 1974. 	Офорт. 34,5: 25. Дирекція художніх виставок УРСР, Київ. 	Джерело: Крізь віки: Київ в…
Якутович Г.В. Тополі
Химич Юрій Іванович (нар. 1928). 	Старе і нове. 1975. 	Папір, гуаш. 50: 80. Власність автора. 	У творі поєднано зображення пам’яток архітектури –…
Химич Ю.І. Старе і нове
Нечипоренко Генріх Вікторович (нар. 1935). 	Жовтень. 1976. 	Полотно, змішана техніка. 140: 131. Ворошиловградський художній музей. 	Краєвид Старого…
Нечипоренко Г.В. Жовтень
Романишин Михайло Миколайович (нар. 1933). 	Київ святковий. 1976. 	Полотно, олія. 130: 130. 	У зображенні – погляд з Печерська на Старе місто.…
Романишин М.М. Київ святковий
Польовий Геннадій Петрович (нар. 1927). 	Околиці світлого Києва. (Із серії «Київські обрії»). 1976. 	Олівець, пастель. 47: 69. Власність автора. …
Польовий Г.П. Околиці світлого Києва
Карнаухов Петро Георгійович (нар. 1945). 	Київ. 1977. 	Полотно, олія. 63: 120. Дирекція виставок Спілки художників УРСР, Київ. 	Джерело: Крізь віки:…
Карнаухов П.Г. Загальний вигляд старого міста з півночі
Титаренко Анатолій Олексійович (нар. 1932). 	Завод. 1977. 	Офорт. 19,3: 19,2. Дирекція художніх виставок УРСР, Київ. 	Джерело: Крізь віки: Київ в…
Титаренко А.О. Завод
Титаренко Анатолій Олексійович (нар. 1932). 	Після дощу. Червоноармійська вулиця. 1978. 	Офорт. 18: 24. Власність автора. 	Джерело: Крізь віки: Київ…
Титаренко А.О. Після дощу
Шишко Сергій Федорович (нар. 1911). 	Дніпро восени. 1979. 	Полотно, олія. 75: 80. Дирекція художніх виставок УРСР, Київ. 	Погляд з високого,…
Шишко С.Ф. Дніпро восени
Покулитий Костянтин Іванович (нар. 1934). 	Новий масив. 1978-1979. 	Полотно, олія. 105: 125. Дирекція виставок Спілки художників УРСР, Київ. …
Покулитий К.І. Новий масив
Попов Микола Тарасович (нар. 1927). 	Краєвид Чоколівки. (З серії «Зимовий Київ»). 1979. 	Змішана техніка. 52: 50. Дирекція виставок Спілки…
Попов М.Т. Краєвид Чоколівки
Попов Олексій Олексійович (нар. 1916). 	Київ. Святковий день. 1980. 	Полотно, олія. 130: 130. Одеський художній музей 	На полотні зображена площа…
Попов О.О. Київ. Святковий день