2007 р. Документ дослівно. Лист Намісника Свято-Успенської Києво-Печерської лаври…

2007 р. Документ дослівно. Лист Намісника Свято-Успенської Києво-Печерської лаври Архієпископа Павла Генеральному директору Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника С. П. Кролевцю

УКРАЇНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА

СВЯТО-УСПЕНСЬКА КИЄВО-ПЕЧЕРСЬКА ЛАВРА

13.09.07

№ 881/03

Генеральному директору Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідніка Кролевцю С.П.

Шановний Сергій Павлович!

Керуючись листом Міністра культури і туризму України від 07.09.2007 № 1200/22/13-07 просимо Вас дати доручення відповідним співробітника заповідника про підготовку Охоронного договору на передачу об’єктів культурної спадщини Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі (чоловічому монастирю) УПЦ:

– Церкви Преображення Господнього (Спаса на Берестові), пам’яткі архітектури національного значення(охоронний номер 2) – корпусу № 84;

– Південної (часової) башти, пам’ятки архітектури національного значення(охоронний номер 4/18) – корпусу № 89,

а також просимо передати Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі (чоловічому монастирю) УПЦ проектно-кошторисну документацію на реставрацію Церкви Преображення Господнього (Спаса на Берестові) з метою завершення реставраційно-відновлювальних робіт.

З повагою та молитвами за Вас до Преподобних Печорських,

+ Павел