^Новий цвинтар

Поле 1

Могила письменника О.М.Бойченка, пам’ятник 1952 р., скульптор В.Оснач [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 18]. 	3…
Могила Бойченка О.М. (1903 – 1950)
Могила В.Василевської – письменниці, пам’ятник 1967 р., скульптор Г.Кальченко [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 18]. …
Могила Василевської В. (1905 – 1964) (+)
Могила П.П.Вирського – балетмейстера, народного артиста СРСР, пам’ятник 1980 р., скульптор А.Скобликов, архітектор В.Богдановський [Памятники…
Могила Вирського П.П. (1905 – 1975) (+)
Могила Висоцького П.І. ( – 1946)
Могила В.М.Глушкова – вченого-кібернетика, академіка АН СРСР, Героя соціалістичної праці [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987…
Могила Глушкова В.М. (1923 – 1982) (+)
Могила Б.Р.Гмирі – співака, народного артиста СРСР, пам’ятник 1979 р., скульптор К.Кузнецов, архітектор В.Гнездилов [Памятники истории и культуры…
Могила Гмирі Б.Р. ( – 1969) (+)
Могила Дроботька В.Г. ( – 1966)
9 квітня 2013 р. Фото М.І.Жарких. 	К. К. Дубина мав титути заслуженого діяча науки УРСР, доктора історичних наук, професора, посаду диретктоа…
Могила Дубини К. К. (1906 – 1967)
9 квітня 2013 р. Фото М.І.Жарких. 	Могила В.С.Земляка – письменника, пам’ятник [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 19]. …
Могила Земляка В.С. (1923 – 1977) (+)
Могила хірурга-офтальмолога В.О. Караваєва (дільниця 1) – пам’ятка історії (1892 р.) [Постанова Кабінету міністрів України № 928 від 3.09.2009 р.…
Могила Караваєвих сім’ї (+)
Могила Кониського О.Я. (1836 – 1900)
Могила Копиці Д.Д. ( – 1965)
Могила Корноухова Н.В. ( – 1958)
Могила Кочерги І.А. ( – 1952)
9 квітня 2013 р. Фото М.І.Жарких. 	Могила М.М.Крушельницького – народного артиста СРСР, пам’ятник 1964 р., скульптор Г.Кальченко [Памятники истории…
Могила Крушельницького М.М. (1897 – 1963) (+)
Могила Кундзича А.Л. ( – 1964)
Могила Кучера В.С. ( – 1967)
Могила І.Ле – письменника, пам’ятник 1982 р., скульптор А.Сницарев [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 19]. 	Могила…
Могила Ле І. (1895 – 1978) (+)
9 квітня 2013 р. Фото М.І.Жарких. 	Микола Васильович Левитський – організатор українського кооперативного руху.
Могила Левитського М. В. (1859 – 1936) (+)
Могила Лисенка М.Г. ( – 1972)
Могила М.І.Литвиненко-Вольгемут – співачки, народної артистки СРСР, пам’ятник 1971 р., скульптор А.Олійник [Памятники истории и культуры Украинской…
Могила Литвиненко-Вольгемут М.І. (1895 – 1966)
9 квітня 2013 р. Фото М.І.Жарких. 	Дмитро омелянович Луценко – український поет-пісняр.
Могила Луценка Д. О. (1921 – 1989) (+)
3 листопада 2007 р. Фото М.І.Жарких. 	Георгій Іларіонович Майборода (*18 листопада 1913, хутір Пелеховщина Полтавської області – 6 грудня 1992)…
Могила Майбороди Г.І. (1913 – 1992)
Могила А.Малишка – поета, пам’ятник 1974 р., скульптор Г.Кальченко, архітектор А.Ігнащенко [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987…
Могила Малишка А.С. (1912 – 1970) (+)
Могила Д.З.Мануїльського – комуністичного діяча, академіка АН УРСР, пам’ятник 1960 р., скульптори А.Олійник, М.Вронський [Памятники истории и…
Могила Мануїльського Д.З. (1883 – 1959) (+)
9 квітня 2013 р. Фото М.І.Жарких. 	Могила О.В.Палладіна – академіка АН СРСР, Героя соціалістичної праці, пам’ятник 1973 р., скульптор Л.Муравін,…
Могила Палладіна О.В. ( – 1972) (+)
Могила Є.О.Патона – вченого-будівельника, академіка АН УРСР, Героя соціалістичної праці, пам’ятник 1954 р., скульптор І.Гончар, архітектор…
Могила Патона Є.О. (1870 – 1953) (+)
Могила Рибака Н.С. ( – 1978)
Могила М.Т.Рильського – поета, академіка АН СРСР, пам’ятник 1969 р., скульптори П.Остапенко, П.Кальницький [Памятники истории и культуры Украинской…
Могила Рильського М.Т. (1895 – 1964) (+)
Могила П.К.Саксаганського – актора і режисера, народного артиста СРСР, пам’ятник, скульптори А.Білостоцький [Памятники истории и культуры Украинской…
Могила Саксаганського П.К. (1859 – 1940) (+)