Самбірський район

Кульчиці с

Перейменування: стара назва Кульчиці Перші, нова назва Кульчиці [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1967 р. – К.: Політвидав, 1969 р.].

Вкладені елементи

Поселення багатошарове – пам’ятка археології (ранній залізний вік, скіфська культура, Київська Русь) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761…
Поселення багатошарове (+)
Кульчиці. Церква Покрови Пр. Богородиці, XVII – XVIII ст. Розібрана на поч. XX ст. Світлина В. Новоєвського 1900-х pp. зі збірки Національного музею…
Церква Покрови
Церква Преображення (дерев.), 17 ст. Розібрана на поч. 20 ст. 	Джерело: підписи до картин Олега Ярмолюка з виставки “Втрачені церкви України”. 	с.…
Церква Преображення (+)
Церква св.Флора і Лавра 1904 р. (дерев.) [Шематизм єпархії Перемиської на 1925 р., с. 196]. 	Церква св.Флора і Лавра 1702 р. [Народна архітектура…
Церква св.Флора і Лавра (+)